پورتال tinaaa
کلم پلو
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )
کلم پلو

مواد لازم::                                   4-5 نفر

3 پیمانه                     برنج خیسانده
1 کیلو                       کلم خرد کرده
نیم کیلو                     گوشت چرخ کرده
2 عدد                       پیاز
1 قاشق م                 ادویه پلو
1 قاشق چ                 زردچوبه
                               روغن
                               نمک و فلفل


کلم پلو را با کلم پیچ یا کلم قمری یا مخلوطی از این دو می توان درست کرد.معمولا گوشت همبه صورت سر گنجشکی یا قیمه ساده به کلم اضافه می شود.
برنج را مانند چلو ساده بجوشانید و آب کش کنید.

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


شناختن ماهی تازه
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 6 | نويسنده : | ( نظرات )
شناختن ماهی تازه

بوی زهمی که غالبا از ماهی خام یا پخته شنیده می شود ناشی از فساد است که پس از صید ماهی بیش یا کم روی پوست یا در گوشت آن پدید می آید.و گرنه بوی ماهی به هیچ وجه نا مطبوع نیست.

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


گرفتن استخوان مرغ
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 12 | نويسنده : | ( نظرات )
گرفتن استخوان مرغ


اگر مرغ را برای خوراک یا خورش یا لای پلو می خواهید استخوان آن را می توانید پس از پخته شدن بگیرید این کار آسان است گرفتن استخوان مرغ خام هم برای جوجه کباب بی استخوان مثلا به روش زیر دشوار نیست::


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


تبوله(لبنان-سوریه-فلسطین)
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )
تبوله(لبنان-سوریه-فلسطین)


مواد لازم:                                    ۵-۶ نفر

۱پیمانه                            بلغور خام

۶-۵ پیمانه                         جعفری یا گشنیز ساطوری درشت(یا هر دو)

۲-۱ پیمانه                       نعنای تازه ساطوری درشت

۳                                  گوجه فرنگی خرد کرده

۱ بته                             کاهوی پیچ

۸-۷ بته                         پیازچه با ساقه ساطوری درشت

۴                                 لیمو

۱ قاشق م                    فلفل قرمز ساییده

نیم پیمانه                    روغن زیتون

                                 نمک و فلفل

اولا" باید دانست بلغوری که این سالاد را با ان درست می کنند از بلغور ایرانی نرم تر است به نرمی شکر.اما بلغور معمولی هم در این سالاد می توان به کار برد .


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


شیر و پرتقال(ناگ پرتقال)
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )
شیر و پرتقال(ناگ پرتقال)


مواد لازم:                                ۶-۵ لیوان

۲ پیمانه                                     شیر سرد

۱                                              پرتقال .پوست گرفته .پرپر

۲-۱ قاشق                                 شکر یا عسل

۲ لیوان                                     بستنی ساده

۳ قاشق م                               پسته کوبیده

                                             پوست پرتقال ساطوری

                                            پخ کوبیده


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


خورش خلال بادام(کرمانشاه)
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
خورش خلال بادام(کرمانشاه)

 

مواد لازم:

۱ کیلو                 گوشت گوسفند یا گوساله بدون چربی خرد شده

۱۰۰گرم                خلال بادام

۲قاشق               زرشک سیاه

۶                       لیمو عمانی

۳قاشق              پیاز داغ

۱/۵ قاشق          رب گوجه فرنگی

۲ قاشق            زعفران دم کرده

۲                     برگ بو

۱ قطعه کوچک     دارچین

۲                     هل و تخم گشنیز

                      نمک و فلفل

۴قاشق            روغن

۱قاشق م        آرد

گوشت را قیمه ای خرد کنید و با پیاز رنده شده و زرد چوبه در ماهی تابه با روغن کم و آتش ملایم تفت دهید.بعد روی انها ۲پیمانه آب بریزید و آتش را ملایم کنید.برای خوش رنگ شدن خورش بهتر است وقت جوش آمدنش کف رویش را بردارید.


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کوکو سبزی
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )
کوکو سبزی

مواد لازم:                    اردور برای ۸-۷ نفر

۱ کیلو                          سبزی کوکو* ساطوری

۸                                 تخم مرغ

۱قاشق                        آرد

نیم پیمانه                     روغن

                                  نمک

                                 *تره-جعفری-شوید-گشنیز-وشنبلیله.مقدار تره و جعفری ۲ برابر و  شوید و    

                                  گشنیز ۴ برابر شنبلیله.


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


ترشه شامی(گیلان)
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
ترشه شامی(گیلان)

مواد لازم:                     ۳-۴ نفر

نیم کیلو                                  گوشت گوساله چرخ کرده

۱                                            پیاز رنده شده

نیم پیمانه                                 جعفری ساطوری

۱                                              تخم مرغ زده شده

۲-۱                                         سیب زمینی پخته پوست گرفته

نیم پیمانه                               آب غوره

                                             زعفران

                                              روغن

                                            نمک و فلفل


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


تاس کباب
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
تاس کباب


مواد لازم:                            ۵-۴ نفر

نیم کیلو                                       گوشت گوسفند دنده و سردست

۴-۳                                              پیاز حلقه حلقه

۵-۴                                              سیب زمینی ورقه ورقه

۲-۱ قاشق چ                                 زردچوبه

۲ قاشق                                       گرد لیمو

                                                  نمک و فلفل


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


با طلا باید نوشت
28 تير 1395 ساعت 16:42 | بازديد : 38 | نويسنده : | ( نظرات )
 

 آنجا که ازدواجی بدون عشق صورت بگیرد حتما عشقی بدون ازدواج در آن رخنه خواهد کرد. (فرانکلین)

 زندگی فقیرانه با امنیت ٬بهتر از زندگی توانگرانه ی با ترس است . (دیزراییلی)

  زن شکوفه ای است که هنگام غنچه بودن ٬دوست داشتنی ٬در موقع گل کردن ٬عشق ورزیدنی ودر وقت پژمردن ٬پرستیدنی است .(علی دشتی)

زن کتابی است که جز به وسیله مهر و محبت خوانده نمیشود .(ژاپنی)

زن کلید خانه است مواظب باش آن را گم نکنی .(ژاپنی)

زن مانند شیشه ٬ظریف و شکستنی است ٬هرگز توانایی و مقاومت او را نیازمایید٬زیرا ممکن است ناگهان بشکند .(سروانتس)

 زن همیشه سن خود را از تاریخ ازدواج حساب می کند نه تاریخ تولد .(ارهارد)

زن مانند اقیانوسی است که به کوچک ترین و سبک ترین فشارها مقاومت       نمی کند ٬ولی سنگین ترین بارها را برمی دارد.(رایمس نیس)

 زن شلاقی است که سرکش ترین مردها را رام می کند .(آمام علی)

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


بک لینک در 550 (وبلاگ و وبسایت) با اتوریتی بالا

منوي کاربري


عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نويسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تبلیغات متنی
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)